Bandeermachine

Bandeermachine

Zoekt u de perfecte oplossing om uw goederen te omsnoeren? Bekijk dan onze bandeermachine die we zowel nieuw als gebruikt of gereviseerd kunnen leveren. Wij van Titanas kunnen u binnen een korte tijd een bandeermachine van topkwaliteit leveren. Onze machines zijn betrouwbaar en dat geldt eveneens voor de technische ondersteuning die we bieden voor uw machines.

Ga snel aan de slag met een nieuwe bandeermachine

Bij Titanas kunt u uitstekend terecht voor een nieuwe bandeermachine, ook wel omsnoeringsmachine genoemd. Naast een nieuwe bandeermachine, hebben we ook nog veel andere soorten machines beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan folie verpakkingsmachines, hoekseal- en krimpfoliemachines, bandbundelmachines en banderolleermachines. Naast een grote variatie aan machines profiteert u ook van veel bekende en kwalitatief goede merken die we in ons assortiment hebben. Een aantal voorbeelden van onze merken zijn Minipack, Akebono, Transpak, Mosca en Com. Alle machines van deze merken in ons assortiment zijn nieuw leverbaar en genieten daardoor ook een korte levertijd. Binnen korte tijd wordt uw nieuwe machine geleverd en kunt u weer aan de slag.

Bandeermachine

Geef een gebruikte bandeermachine een tweede leven

Wilt u geen nieuwe, maar een gebruikte bandeermachine kopen? Dan kunt u bij Titanas ook uitstekend terecht want al onze gebruikte en gereviseerde machines hebben een kwaliteitsgarantie. Met onze 30 jaar ervaring in de verpakkingssector kunnen we een gebruikte machine goed nalopen en weer van garantie voorzien. Dus ook met een gebruikte machine kunt u kwalitatief goed verpakkingswerk leveren. Ons aanbod van gebruikte machines is vaak ook meer divers dan ons aanbod van nieuwe machines. Enkele soorten machines die gereviseerd in ons assortiment verschijnen zijn bijvoorbeeld touwknoopmachines, palletwikkelaars, dozensluiters, tapemachines en machines voor de grafische industrie. Met deze toevoeging aan onze variatie in verpakkingsmachines kunt u altijd terecht voor een verpakkingsoplossing bij Titanas.

Neem contact op voor een bandeermachine op maat

Naast dat we veel nieuwe machines snel kunnen leveren, hebben we ook een groot aanbod aan gebruikte en gereviseerde machines. Dit aanbod is wel variabel, bekijk daarom ons huidige aanbod op de website of neem contact met ons op om ernaar te informeren. Ook als u nog vragen heeft over een bandeermachine of iedere andere machine, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor advies over uw nieuwe verpakkingsmachine, of als u een bandeermachine op maat wilt laten maken of perfect wilt laten passen in uw productielijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een adviesafspraak maken. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, te bellen of een e-mail te sturen.

Wat wij doen

Bekijk

Verpakkingsmachines op maat & afgestemd op uw productielijn!