Verpakkingsmachine

Verpakkingsmachine

Bent u op zoek naar een verpakkingsmachine voor uw bedrijf? Bekijk dan de nieuwe, gebruikte en gereviseerde machines bij Titanas. Wij zijn een betrouwbare partner in de verpakkingssector en leveren alleen machines van topkwaliteit van bekende merken. We bieden ook betrouwbare technische ondersteuning voor al uw verpakkingsmachines.

Een nieuwe verpakkingsmachine op maat

Met een nieuwe verpakkingsmachine van Titanas kunt u snel aan de slag, omdat we nieuwe machines kunnen leveren met een korte levertijd. Dit geldt voor alle soorten machines van alle merken die we in het assortiment hebben. We hebben bijvoorbeeld een folie verpakkingsmachine, hoekseal- en krimpfoliemachines, bandbundelmachines, een bandeermachine en banderolleermachines. Veel van deze machines zijn te krijgen in een automatische en halfautomatische uitvoering. Een aantal van onze bekende en populaire merken zijn: Minipack, Akebono, Transpak, Mosca en Com. Een nieuwe verpakkingsmachine kunt u bij Titanas ook op maat laten maken. We kunnen de machine geheel op uw productielijn afstemmen en naar wens maken. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en dan helpen we u verder tijdens een adviesgesprek.

Verpakkingsmachine

Een gereviseerde verpakkingsmachine met garantie

Een verpakkingsmachine van Titanas hoeft niet altijd nieuw te zijn. We hebben ook een groot aanbod aan gebruikte en gereviseerde machines. Onze gebruikte machines zijn altijd goed gecontroleerd. Daarom hebben onze gebruikte en gereviseerde machines ook nog steeds een garantie. Dus ook met een gebruikte verpakkingsmachine bent u verzekerd van kwaliteit. Een ander voordeel van ons aanbod aan gereviseerde machines is dat we een grotere variatie aan machines kunnen bieden. Naast de soorten machines die we in nieuwstaat kunnen leveren, hebben we bijvoorbeeld ook gebruikte touwknoopmachines, palletwikkelaars, dozensluiters, tapemachines en machines voor de grafische industrie. Al deze soorten gebruikte machines leveren we met garantie. In combinatie met de garantie geeft onze 30 jaar ervaring in de verpakkingssector ook een zekerheid wat betreft de kwaliteit van onze machines.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd naar het huidige aanbod gebruikte en gereviseerde machines? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe verpakkingsmachine op maat? Neem dan gerust contact met ons op en we denken met u mee. U kunt uw vraag stellen door het contactformulier in te vullen, maar ook door een e-mail te sturen of te bellen naar ons telefoonnummer. Voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek of afspraak kunt u op dezelfde manieren contact opnemen. Heeft u technische ondersteuning nodig voor uw machines voor onderhoud, reparatie of hulp bij een storing? Ook dan staan we altijd voor u klaar.

Wat wij doen

Bekijk

Verpakkingsmachines op maat & afgestemd op uw productielijn!